Job & Karriere

Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning blev grundlagt af Gert Thyssen i 1978. I alle årene har vi lagt vægt på en familiær ånd og en flad struktur, og det er stadig et grundvilkår hos os i dag, hvor vi er mere end 40 medarbejdere.

Vi er en bred vifte af faglærte håndværkere fra tømrere og murere til konstruktører og byggeteknikere. Flere har været ansat i over 25 år, og en del har haft deres læretid i firmaet. Vi lægger stor vægt på, at lærlinge bliver en del af virksomheden, og at de får både støtte og udfordringer gennem hele uddannelsen.  

Når du bliver en del af Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning forventer vi, at du kan dit håndværk og er klar til at tage ansvar for, at du og resten af teamet leverer et godt stykke arbejde for kunderne. Vi løser både store og småopgaver, men uanset projektets størrelse har det høj prioritet, at kunden får en god oplevelse og har tillid til os. Hos os kan du regne med at sikkerheden er i top, og at du har de rigtige hjælpemidler og sikkerhedsudstyr til rådighed.


Administrativ medarbejder til succesfuld tømrervirksomhed

Hos Gånsager Tømrer- og snedkerforretning søger vi en engageret administrativ medarbejder til at håndtere

daglige opgaver inden for bogholderi og kontor. Vi står overfor at skulle implementere nyt økonomisystem,

hvilket du naturligt vil blive en stor del af, mens det også er vigtigt, at du trives med at sørge for dagens

mindre gøremål, som får det hele til at hænge sammen.

Kontakt os

Job & Karriere

Hos Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning er vi en række forskellige faggrupper, der løser en lang række forskellige opgaver. Er du også interesseret i en arbejdsplads med mulighed for at udvikle dig, et godt samarbejde og fokus på håndværk af høj kvalitet? Så er vi løbende på udkig efter nye kolleger.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgningen sammen med dit CV til info@g-ts.dk