Totalentreprise

At renovere, bygge til eller bygge helt nyt er en stor mundfuld for de fleste, og det kræver indgående indsigt at holde overblikket. Med os som totalentreprenør bliver dit byggeprojekt styret sikkert i mål.

Vi har erfaringen til sikre kvalitet, præcision og samarbejde gennem alle byggeriets faser, så du kun skal koncentrere dig om én samarbejdspartner. Som totalentreprenør sørger vi nemlig for at koordinere med alle involverede parter, og vi tager ansvar for, at byggeriet lever op til pris, kvalitet og tidsplan.

Vi er med til at gøre dit byggeri til en positiv oplevelse.

Vi har blandt andet totalentrepriser på:

  • Parcelhuse
  • Lejligheder
  • Landbrugsbyggeri
  • Industribyggeri
  • Sportshaller
  • Dagligvarebutikker

Hovedentreprise

Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning indgår i alle typer byggeprojekter. I hovedentreprise, hvor du selv sørger for alle godkendelser og projektmaterialer. Uanset størrelsen på projektet får du dygtige håndværkere, så du altid er garanteret håndværk i høj kvalitet.

Godt håndværk til dit byggeri

Som professionelle håndværkere med mange års erfaring lægger vi vægt på, at vores arbejde lever op til både vores egne og dine forventninger til kvalitet. Hos Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning har vi en bred vifte af faglige kompetencer – fra tømrere og murere til konstruktører og tekniske tegnere. Er der opgaver, som vores egne håndværkere ikke kan klare, har vi en række faste samarbejdspartnere, for eksempel elektrikere og VVS’ere. På den måde er dit byggeri altid i gode hænder.

Vi tilbyder også

Tømrer/Snedker

Tegnestue

Murer