Tømrer/Snedker

Tømrerens arbejde er ofte rygraden i byggeriet, og derfor er det vigtigt for hele projektet, at tømrerarbejdet er udført ordentligt og med de rigtige materialer.

Vores dygtige tømrere klar til at løse både store og små opgaver – uanset om du skal have skiftet en låge eller bygget helt nyt. Vi udfører småprojekter og særopgaver samt ombygninger, tilbygninger og store nybyggerier.

Tømrerarbejdet er vores kernekompetence, og vi har mere end 40 års erfaring med at hjælpe både private kunder og erhvervskunder,

Vi gør dine drømme til virkelighed

Vi er den rette samarbejdspartner, hvis din bolig, ejendom eller virksomhed trænger til en kærlig hånd.

Vi gennemgår dit projekt sammen med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine drømme og forventninger. Du får vores vurdering af, hvad renoveringen indebærer og et overblik over, hvad dine drømme vil koste.

P-Lindberg

Eget snedkerværksted

Hos os har vi også eget snedkerværksted. Det betyder, at vi også tager hånd om alle dine specialopgaver i træ. Store som små.

Vi restaurer gamle huse

Har du en ældre ejendom eller et gammelt hus, som trænger til en kærlig hånd?

Vi har stor erfaring i at restaurere bygninger og huse, så de får nyt liv, og stadig bevarer den oprindelige sjæl. Der ligger godt håndværk bag de fleste ældre huse, og det håndværk viderefører Gånsager Tømrer- og Snedkerforretning, når vi restaurerer din ejendom.

Som Totalentreprenør har vi både overblik og sans for de vigtige detaljer, så får vi dit projekt i mål.

Vi tilbyder også

Totalentreprise

Tegnestue

Murer