Om os

Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning er en familieejet virksomhed, og sådan har det været siden begyndelsen i 1978. Vi lægger vægt på at have et tæt samarbejde med dig som kunde, så dit byggeprojekt bliver en god oplevelse, der lever op til dine ønsker og behov.

Tømrermester Gert Thyssen grundlagde Gånsager Tømrer- & Snedkerforretning, som i 2020 blev overtaget af fætrene Mikael Thyssen og Palle Thyssen Bruun. I dag er vi mere end 40 fagligt dygtige medarbejdere, der alle gør vores til, at vi leverer et færdigt resultatet i høj kvalitet. Uanset om du har brug for en tømrer, konstruktør, murer eller en af vores andre kompetencer, kan du regne med, at du bliver mødt af en professionel og selvstændig håndværker, som du kan have tillid til. Hos os er en aftale en aftale, og vi holder styr på dit projekt fra start til slut.

Vi løser store som små opgaver og hjælper både privatkunder og erhvervskunder i hele Danmark. Med udgangspunkt i landsbyen Gånsager nær Skærbæk kører vi især til opgaver i Syd- og Sønderjylland.

Kontakt os

Bliv en del af teamet

Hos Gånsager Tømrer – & Snedkerforretning har vi gennem årene oparbejdet en solid faguddannet medarbejderstab. Lige som vi har mange kunder, der har fulgt os i mange år, så har flere af vores håndværkere været med i mere end 25 år. En del er startet hos os som lærlinge og er efterfølgende blevet fastansat – Alle er en vigtig del af virksomheden.